۱۵ مبارزه منحصر به فرد که افراد بسیار باهوش هر روز با آن دست و پنجه نرم می کنند!۱۵ مبارزه منحصر به فرد که افراد بسیار باهوش هر روز با آن دست و پنجه نرم می کنند!
۱۵ مبارزه منحصر به فرد که افراد بسیار باهوش هر روز با آن دست و پنجه نرم می کنند!

۱۵ مبارزه منحصر به فرد که افراد بسیار باهوش هر روز با آن دست و پنجه نرم می کنند!

هوش به طور کلی به عنوان یک چیز خوب تلقی می شود اما هر چه باهوش تر باشید زندگی شما پیچیده تر می شود. کسانی که از نظر توانایی های شناختی بالاتر از حد متوسط هستند می دانند که به همان اندازه که توانایی های فکری آنها عالی است با جنبه های منفی بسیار قابل توجهی نیز همراه هستند که می تواند زندگی آنها را برای پیمایش و کنار آمدن روزانه دشوار کند. که به ۱۵ مورد آن اشاره می کنیم.

۱. بیش از حد فکر کردن
افراد بسیار باهوش تمایل دارند جریان ثابتی از افکار، ایده ها و سؤالات داشته باشند. در حالی که این می تواند یک دارایی باشد اما می تواند منجر به تفکر بیش از حد شود که باعث می شود موقعیت ها یا تصمیمات را بیش از حد تجزیه و تحلیل کنند. این می تواند منجر به اضطراب، استرس و گاهی اوقات فلج تصمیم گیری شود. آنها اغلب خاموش کردن ذهن سریع خود و یافتن آرامش ذهنی را چالش برانگیز می دانند.

۲. انتظارات بالا
افراد باهوش اغلب استانداردهای بالایی را برای خود تعیین می کنند و افراد دیگر نیز تمایل دارند همین کار را انجام دهند. مقابله با این انتظارات بالا گاهی اوقات می تواند طاقت فرسا باشد و می تواند منجر به فشار و استرس شود، به دلیل است که ترس عمیقی از شکست یا ناامید کردن افراد می توانند داشته باشند. همچنین جشن گرفتن دستاوردهای خود را برای آنها دشوار می کند، زیرا آنها همیشه برای چیزهای بیشتر تلاش می کنند.

۳. کسالت
افراد باهوش سریع یاد می گیرند و اغلب کارهای معمول یا مشاغل را خسته کننده و بدون چالش می دانند. این نیاز مداوم به تحریک ذهنی و چالش های جدید می تواند حفظ علاقه به مشاغل خاص را برای آنها دشوار کند که کمی مشکل ساز است. آنها همیشه در جستجوی تحریک فکری هستند که گاهی اوقات می تواند منجر به بی قراری شود.

۴. احساس سوء تفاهم
به دلیل تفکر سطح بالا افراد باهوش اغلب اطلاعات را متفاوت از سایر افراد فکر می کنند و پردازش می کنند. این گاهی اوقات می تواند منجر به احساس سوء تفاهم یا بیگانگی آنها شود، به خصوص که افراد دیگر ممکن است برای ارتباط با تجربیات یا دیدگاه های خود مشکل داشته باشند. این احساس "متفاوت" بودن گاهی اوقات می تواند منجر به احساس تنهایی یا ناامیدی شود.

۵. سندرم ایمپاستر
با وجود هوش بسیاری از افراد فوق العاده باهوش با احساس کلاهبرداری یا نگرانی از اینکه به نوعی ناکافی افشا شوند دست و پنجه نرم می کنند. این سندرم ایمپاستر می تواند منبع عظیمی از استرس و شک به خود باشد و به ناچار در مسیر خوشبختی و موفقیت کلی آنها قرار می گیرد.

۶. تنهایی
افراد بسیار باهوش اغلب علایق منحصر به فرد و طرز تفکر متفاوتی دارند که می تواند منجر به احساس انزوا شود. این همراه با این واقعیتی است که آنها ممکن است شرکت خود یا گروه های کوچکتر را ترجیح دهند گاهی اوقات می تواند منجر به احساس تنهایی شود. وقتی احساس می کنند با همسالان خود هماهنگ نیستند، کنار آمدن با آن واقعا سخت است.

۷. حساسیت به انتقاد
در حالی که افراد باهوش اغلب ذهن باز و مشتاق یادگیری هستند می توانند به ویژه نسبت به انتقاد حساس باشند. این امر به ویژه در صورتی صادق است که انتقاد در مورد ایده ها یا کار آنها باشد که ممکن است زمان زیادی را صرف کرده باشند و به آن فکر کرده باشند. در نتیجه آنها ممکن است حالت تدافعی داشته باشند یا حتی از به اشتراک گذاشتن ایده های خود دلسرد شوند.

۸. کمال گرایی
بسیاری از افراد بسیار باهوش نیز کمال گرا هستند. آنها می توانند زمان زیادی را صرف کارها کنند زیرا می خواهند آخرین جزئیات را به درستی دریافت کنند. در حالی که این ویژگی می تواند منجر به کار با کیفیت بالا شود می تواند منجر به استرس، فرسودگی شغلی و مشکل در مدیریت زمان نیز شود. در پایان، در نهایت به جای اینکه برای آنها کار کند، علیه آنها کار می کند.

۹. مبارزه با روال و ساختار
افراد باهوش اغلب انعطاف پذیری و آزادی را در فعالیت های خود ترجیح می دهند. آنها ممکن است با روال ها یا ساختارهای سفت و سخت دست و پنجه نرم کنند و آنها را خفه کننده یا غیر تحریک کننده بدانند. این می تواند محیط های خاصی مانند کلاس درس یا محل کار سنتی را برای آنها واقعا سخت (یا به نوعی کسل کننده باشد). آنها اغلب در محیط هایی رشد می کنند که می توانند سرعت و رویکرد خود را به وظایف دیکته کنند.

۱۰. مشکل در روابط
از آنجایی که آنها اغلب موقعیت ها را بیش از حد تجزیه و تحلیل می کنند و از احساسات خود و دیگران آگاه تر هستند، افراد باهوش گاهی اوقات می توانند با روابط دست و پنجه نرم کنند. آنها ممکن است بیش از حد به تعاملات فکر کنند یا با پیچیدگی های هوش هیجانی دست و پنجه نرم کنند. تمایل آنها به فکر کردن بیش از حد در مورد چیزها گاهی اوقات می تواند درگیری ها یا سوء تفاهم های غیرضروری ایجاد کند.

۱۱. عدم توانایی پذیرش تعارف
افراد باهوش اغلب دارای فروتنی ذاتی یا انگیزه ای برای بهبود خود هستند که پذیرش تعریف و تمجید را برای آنها دشوار می کند. آنها ممکن است دستاوردهای خود را کم اهمیت جلوه دهند و به احتمال زیاد بر مناطقی که کوتاهی کرده اند تمرکز می کنند تا آنچه در آن موفق شده اند. ناتوانی در پذیرش چیزهای خوبی که مردم به آنها می گویند یا در مورد آنها می گویند آنها را از تشخیص و قدردانی از ارزش خود در برخی مواقع باز می دارد.

۱۲. ناتوانی در سازگاری با هنجارهای اجتماعی
افراد بسیار باهوش گاهی اوقات به دلیل دیدگاه های منحصر به فرد خود برای سازگاری با هنجارهای اجتماعی تلاش می کنند. آنها تمایل دارند قراردادها را زیر سوال ببرند و به احتمال زیاد قوانین و هنجارهای تعیین شده را به چالش می کشند که گاهی اوقات می تواند منجر به اصطکاک اجتماعی شود. طرز تفکر و عملکرد متفاوت آنها گاهی اوقات می تواند ترکیب شدن با جمعیت را برای آنها سخت کند که بسته به موقعیت می تواند چیز خوب یا بدی باشد.

۱۳. مستعد اهمال کاری
افراد باهوش اغلب مستعد به تعویق انداختن کار هستند زیرا تمایل دارند بیش از حد به وظایف فکر کنند یا منتظر لحظه مناسب برای شروع باشند. آنها همچنین ممکن است به راحتی با چیزهای جدید و تحریک کننده تر که توجه آنها را از کاری که واقعا باید انجام دهند دور می کند پرت شوند. این بر بهره وری آنها تأثیر می گذارد و به سطح استرس آنها می افزاید.

۱۴. با اعتماد به نفس دست و پنجه نرم می کند
علیرغم هوششان آنها اغلب ممکن است با شک و تردید به خود مواجه شوند. آنها به شدت از آنچه نمی دانند آگاه هستند و این گاهی اوقات می تواند تمام دانشی را که دارند تحت الشعاع قرار دهد. این مبارزه با اعتماد به نفس گاهی اوقات می تواند پتانسیل آنها را محدود کند و آنها را از ریسک هایی که می تواند منجر به دستاوردهای بزرگ شود، باز دارد.

۱۵. تمرکز شدید بر علایق
افراد بسیار باهوش گاهی اوقات عصبی نیز هستند و در نهایت می توانند آنقدر روی یک علاقه خاص تمرکز کنند که در نهایت از سایر زمینه های زندگی خود غافل شوند. این تمرکز شدید گاهی اوقات می تواند منجر به عدم تعادل شود و بر روابط و رفاه کلی آنها تأثیر بگذارد. در حالی که این تمرکز می تواند منجر به تخصص و پیشرفت عمیق در زمینه خود شود، برای آنها مهم است که یک سبک زندگی متعادل را حفظ کنند.

منبع:
لینک از سایت MSN.COM نوشته شده توسط پایپر رایان فوریه 15-2024 ‌BOLDE.COM

پایپر رایان یک نویسنده و فرد مستقر در نیویورک است که برای گرد هم آوردن هزاره هایی که از برنامه های دوستیابی و صحنه بار خسته شده اند به روشی ارگانیک و کارآمد کار می کند.
تا به امروز او بیش از ۱۲۰ زوج را جفت کرده است که بسیاری از آنها برای ازدواج رفته اند. کارهای او را در نیویورک تایمز، تایم اوت نیویورک، کات و بسیاری دیگر برجسته شده است.

پایپر رایان علاوه بر راه اندازی کسب و کار خود، علاقه زیادی به کارهای خیریه دارد و از زنان و کودکان آسیب پذیر در منطقه محلی خود و در سراسر کشور حمایت می کند. او در حال حاضر در حال کار بر روی اولین کتاب خود، مجموعه ای غیر داستانی از داستان ها با تمرکز بر توانمندسازی زنان است.




مطالب مرتبط

باهوش | مبارزه |
ویدئو
آموزش
عکس
پیگیری
واتساپ
خانه
محصولات
جشنواره
فروش
اینستاگرام