ذرت زرد در مقابل ذرت سفید کدامیک بهتر و شیرین تر است! یک کشاورز اهل آیووا درباره تفاوت آنها توضیح می دهد؟
این کشاورز ذرت در کشور آمریکا از شهر آیووا می گوید در تابستان من عاشق دیدن انبوهی از ذرت در خواربار فروشی یا بازار کشاورزان هستم و اعتراف می کنم نمی دانم که آیا ذرت زرد بهتره یا سفید و کدام رو تهیه کنم؟ ولی من شنیده ام که ذرت زرد لطیف تر است اما آیا واقعا اینطور است؟
مارک مولر کشاورز نسل چهارم که عضو هیئت مدیره انجمن پرورش دهندگان ذرت آیووا است می گوید: "تفاوت زیادی بین ذرت زرد و سفید وجود ندارد." ذرت با برداشت ۱۲/۹ میلیون هکتار در هر سال محصول پیشرو شهر آیووا است.
چرا ذرت زرد محبوب ترین است؟
مولر توضیح می دهد که رنگ های ذرت شیرین که امروزه می بینیم به حدود دو دهه پیش برمی گردد. او می گوید: "می توانستید در حدود ۱۵۰ سال پیش ذرت را در هر رنگی تهیه می کردند." اما در اواخر دهه ۱۸۰۰ یک نوع ذرت خاص وجود داشت که واقعا خوب به عمل می آمد و به آن دندانه زرد پنسیلوانیا می گفتند.
مولر می گوید از آنجایی که این نوع ذرت رشد خوبی داشت بسیار محبوب شد و مردم تصور می کردند که ذرت زرد باید بهترین باشد. "اما فقط به طور تصادفی بود که زرد بود. ذرت می توانست نارنجی، آبی، سفید، قهوه ای یا هر رنگ دیگری باشد"
ذرت زرد در مقابل ذرت سفید:
تنها تفاوت واقعی بین ذرت شیرین زرد و سفید رنگدانه موجود در هسته است. مولر توضیح می دهد که هر گونه تغییر در طعم و مزه به نوع ذرت مربوط می شود، نه رنگ.
اکثریت قریب به اتفاق ذرتی که در ایالات متحده کشت می شود، ذرت مزرعه ای است که برای بسیاری برای مواد غذایی (چیپس تورتیلا و غلات) و همچنین خوراک دام استفاده می شود. ذرت شیرین برای خوردن مردم کشت می شود. مولر می گوید: "ذرت شیرین به گونه ای پرورش داده می شود که قند بیشتری در آن وجود داشته باشد و تمایل به زرد یا سفید دارد." "اما محتوای قند به رنگ بستگی ندارد."رنگ واقعا مهم نیست. طراوت کلید ذرت با طعم عالی است. مولر می گوید: "شما باید فرض کنید که اگر در بازار کشاورزان باشید، ذرت نسبتا تازه است و حداکثر بیش از یک روز عمر ندارد حتی در فروشگاه مواد غذایی" و می گوید که ذرت ها تنها چند روز تا برداشت فاصله دارد.
نکته یک کشاورز برای تازه نگه داشتن ذرت:
در فروشگاه اغلب افرادی را می بینید که دور سطل های ذرت ایستاده اند و آنها را تکان می دهند و برگ ها و ابریشم ها را در سطل زباله دور می اندازند. من هیچ وقت نفهمیدم که آیا آنها این کار را برای بررسی کیفیت ذرت انجام می داده اند یا فقط برای جلوگیری از بردن برگ و موی ابریشمی ذرت به خانه بوده است؟
او پیشنهاد می کند که پوسته را تا زمانی که ممکن است نگه دارید. اگر می خواهید آن روز آن را بخورید، می توانید آن را کنار بگذارید. اگر قرار است کمی بیشتر طول بکشد، او توصیه می کند ذرت را در یخچال قرار دهید و در نهایت برای ذرت بهتر است درست قبل از خوردن آن را پوست کنید."
روش مورد علاقه مولر برای لذت بردن از ذرت چیست؟
من شخصا کباب کردن آن را دوست ندارم. من فکر می کنم این کار آن را خشک می کند. "نکته مورد علاقه من سالم ترین چیز است که آن را در آب می جوشانم و سپس مقدار زیادی کره روی آن بگذارم و میل کنم.
منبع:
ارائه شده توسط مری جو دیلوناردو
مری جو دیلوناردو به مدت ۳۰ سال در روزنامه نگاری کار کرده است و موضوعاتی مانند مسائل مربوط به سبک زندگی، بهداشت، آموزش و طبیعت را پوشش می دهد. راهنمایان مدرسه و حیوانات خانگی او برای مجله آتلانتا برنده جوایز انجمن مجلات شهری و منطقه ای شدند. او یک کتاب سفر برای Random House و سایت هایی از جمله WebMD، CNN و Treehugger نوشته است.
منتشر شده در 12 ژوئن 2024 تحریریه simplyrecipes.com